keskiviikko 19. helmikuuta 2014

oksennusta? ei, vaan terveysaamiainen


tämmöistä sitten tänä aamuna. vetäisin extra chefillä (sisältää tuotesijoittelua) banaanin, omenan, maitoa, kaurahiutaleita, hampunsiemeniä ja vehnäleseitä surpuksi. ulkonäkö oli kuvottava niinkuin kuvasta näkyy, maku suurinpiirtein samanlainen. vähän niinkuin vedet silmistä tirskuen ryystin mömmön ja luin samalla mainospostia että saisin ajatukset pois oleellisesta.

ystävältä joka on hurahtanut terveysvillitykseen enemmänkin, sain lahjaksi mulperimarjoja.


kissoille tuntuu kelpaavan! itse söin sentään yhden. ei ne suorastaan pahalta maistu, mutta omituisilta. ulkonäköhän on kuin madon takapuolesta tulleella.

kevättä pukkaa jo niin paljon, linnunlaulu on selvästi lisääntynyt ja mieli on korkealla! yksi varma merkki siitä että mulla on kevättä rinnassa, on uusien kukkasten ostelu. kovasti on tarves taimimyymälöihin viherkasveja katselemaan, ostelemaan ja ilmapiiriä imuroimaan.  isäntä lupasi kustantaa ystävänpäiväkukkia emännälle, budjetilla 20 euroa. satuin olemaan ns.liikenteessä ja niin mukavasti se plantagen osui tielle. sieltä mukaan tarttui ihana liilertävä orkidea, kerrottukukkainen liila santtu ja punainen santtu. ja vielä vaaleanpunainen söpö kukkaruukku. yhteensä kaikki tuli maksamaan 13,95!

sitten löysin meikäläisestä kukkakaupasta perin ihastuttavan roikkuvan orkidean, olen tosi perso pienikukkaisille valkoisille orkideoille. maksoi 15 euroa, olisin luullut että kolmekymppiä kun se on semmoinen erilainen. jos joku tietää mikä sen nimi on, laittakaa tiedotetta tulemaan. se näyttää ihan tavalliselta perhosorkidealta, lehdet ovat myös perhosorkidean, mutta miksi kukat kasvavat roikkumaan? ihana se on, laitoin itse tekemääni amppeliin.


nämä on näitä erittäin tarkkoja, hyviä tasokkaalla pokkarikameralla otettuja kuvia...

kattolistat makkarista näköjään puuttuu edelleen, jessus.

no mikäpä se siellä!
voi, sehän on kissanpoika!ystävyyttä...4 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Ihanat kissat!
Huh, aamupalasi näyttää terveelliseltä ;)

Terhi kirjoitti...

Ihanaa ku oot taas alkanu kirjottelee!

Noora kirjoitti...

pirjo, en mielelläni muistele edes tuota aamupalaa. miten hyvistä aineksista voi saada niin kaameaa aikaiseksi...

ja terhi: on tämä vieläkin aika työn takana. ei runosuoni pulppua, ei.

Bessie kirjoitti...

Mä tykkään hirveesti noista mulperrymarjoista, vai mitä silkkiäismarjoja olikaan :D. Ihana hunajainen maku. Ja orkideoista: minun käsittääkseni luonnossa kaikki orkideat ovat roikkuvia. Kukkavarret tuetaan kaukomaille kuljetuksen ajaksi pystyyn ja sitä silmälläpitäen kai siis jo kasvatusvaiheessa...? Mutta ulkomailla noita näkee nimenomaan roikkumassa, ja se on niitten alkuperäinen elementti :). Joku korjatkoon jos oon väärässä:)