lauantai 30. maaliskuuta 2013

pääsiäis- ja synttäriherkkuja

triplasynttäreistä on selvitty hengissä, jollei oteta huomioon mahdollisesti kulman takana uhkaavaa suonten tukkeutumista ja kolesterolin äkillistä nousua. näillä namuteltiin tänään:

1. peruskarkit ja keksit

2. kinkku-juustopuustit (jestas miten hyviä)


vaniljarahkatorttua jossa persikkainen sisälmys


kakku. tästä en voi ottaa kunniaa itse, pyysin tarua tekemään.

ihana! pääsiäisteemaan sopiva!

minäkin sain ihanan lahjan vaikkei mun synttäriä vietettykään

hauskaa pääsiäistä!
eilen luovuus jälleen pyrki yllättäen pintaan. sanoin muksuille, että piipahdan kesähuoneessa (joka siis on mun käsityö-, askartelu-, hevosvaruste- ja vaatehuoneeni). sitten se edellämainittu luovuus yllätti mut siellä ja viivyin puolitoista tuntia. ja tässä tulos, hupsis!

itsekehu ehkä haiskahtaa, mutta olen tästä aika ylpeä!

väänsin rautalangasta kynttiläkruunun. olen kesäksi suunnitellut paviljonkia pihalle ja tämä tulee sinne.

hörselöitä ja kiemuroita, tottakai ...


...ja kauniita koristeita. niistä on vaakanaiset tehty.

kärpänenkin pistäytyi aamulla ikkunalaudalla! tervetuloa vaan, ekat kärpäset on ihania! naurattaa ihan kun muistan viime kesältä tapauksen, kun olin ihan sellai selkä märkänä hiestä kun olin tullut lenkiltä, ja sellaisia pikkukärpäsiä pyöri ympärillä kun oli kuuma päivä, ja mä karjaisin isännälle, että mä vihaan kärpäsiä!!! mä tapan ne!!! mutta saahan sitä nainen toki mieltään muuttaa.

4 kommenttia:

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

voi miten HERKULLISILTA näyttää noi suolaiset puustit, ihan nälkä tuli! :)

Soletuuli kirjoitti...

Teilläpäs on ollut säpinää.
Onneksi on vielä noitä pyhiä jäljellä, niin ehdit hengähtää .

Aurinkoisia ulkoilukelejä
toivottaa pinsiölauma.

Noora kirjoitti...

tänään onkin parin päivän touhotusrupeama tainnut ottaa veronsa, käytiin aamulenkillä koko porukka tuossa läheisellä padolla ja kun tultiin kotiin, vedin jo tunnin verran päikkäreitä kissa kainalossa! oli niin ihanan lämmin kun aurinko paistoi jalkoihin ja olen taas nukkunutkin vähän huonosti öisin, heräillyt paljon. nyt on pirteä olo! onneksi isäntä teki sopan niin pääsi suoraan ruokapöytään.

Noora kirjoitti...

ne kinkkupuustit olikin aivan mahdottoman hyviä! joku ikivanha resepti jostain, ollut mun reseptikansiossani varmaan 10 vuotta, eikä ikinä ennen ole tullut kokeiltua. hyvä joskus käydä niitä vanhojakin kokeilemattomia joskus läpi, merkata vaikka kivalla tarralla tositosi hyvät ja nakata hudit menemään. kiva kun olet lukijana, sari!