keskiviikko 26. syyskuuta 2012

makuuhuoneen muuttunut olemus

ennenlamppu oli kirpparilöytö, 5 euroa, ihan mun näköinen!

päiväpeite on omatuotantoa. katossa on tähtiä jotka loistaa kun on pimeä. olisin halunnut maalata katon valkoiseksi, mutta nyt olen tyytyväinen, etten maalannut, kun nyt katto näyttää tietty pimeässä mustalta taivaalta jossa ne tähdet on.  


 otin vaatekaapeista ovet pois ja laitoin tilalle kiskon ja pellavaverhoja. laudoitin tuon kulman, on kiva yksityiskohta. pönttis sai pitää vanhan värinsä.


 tapetti oli nimeltään "isoäidin aikaan", siinä on ruusuja, kuissit. koko kesän odotin sitä painosta, mutta kyllä kannatti, olen tosi tyytyväinen siihen. se oli aika hintavaa, joten maalasin isännän kanssa muut seinät.


verhot ompelin vanhasta lakanasta ja pisteeksi i:n päälle mammulta löytyneestä pitsinauhasta rusetit. kuten kuvasta näkyy, kattolistat vielä puuttuvat. ei nyt kaikkea voi saada.


ihanat lampunvarjostimet löysin sieltä torpparin werstaasta vitosella kipale ja niihin sopivat lampunjalat kodin terrasta.


3 kommenttia:

Bessie kirjoitti...

Kissa kruunaa sisustuksen. Teillä on kaunista ja kotoisaa, tuo lamppu oli tosi hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hienon näköistä! Mun pitikin elokuussa tiedustella, että mikä ton lautasysteemin funktio on, mut siitä tulikin tommonen hieno sisustuselementti!

T: Marjatta

Bessie kirjoitti...

Välitän sinulle Liebster-blogitunnustuksen: http://skyfighter96.blogspot.fi/2012/10/post-it-ja-liebster-tunnustukset.html