maanantai 2. syyskuuta 2013

uusimmat kuulumiset

haettiin tänään hintalappuset kirppikselle, ensi maanantaista alkaen on pöytä. voi kun pääsisi roinasta eroon! en odota mitään suunnattomia tuloja sieltä tekeväni, mutta kunhan nyt ei persnetolle jäisi.lauantaina oli muinaistulien yö. hienoa katsella kokkoja jokapuolella rannoilla. meillä oli myös muuta juhlan aihetta ja herkuteltiin letuilla joissa oli täytteenä savulohta ja katkarapuja smetanamössössä ja omenatortulla. taas on vähän haikea olo kun syksy saapuu. hanhet harjoittelivat aurassa lentämistä ja ikkunaa ei oikein tarkene pitää öisin enää auki. ekat syysflunssatkin ollaan saatu. syksy on silti mun lempivuodenaikani kevään jälkeen, syksyllä rauhoitutaan kaiken touhottamisen jälkeen ja sytytetään kynttilät.noista makkaroista kyllä tekisi mieli päästä eroon. nyt ollaan 5:2-dieetillä. se on kiva, kun ei tarvitse niin kauheasti kärsiä, kun on aina vain 1 paastopäivä kerralla ja seuraavana päivänä saa syödä taas normaalisti. mulla on ainakin ruokahalu vähentynytkin ja tulee paha olo jos syö liikaa. kovat on odotukset nyt!

4 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Muakin kiinnostaisi koklata tuota 5/2-dieettiä, kun on taas kesän jäleen päässyt repsahtamaan nämä mässäilyt. Keväällä kokeilin tämmöstä Daily Failistä löytämääni overnightdieettiä, jossa yhtenä päivänä viikossa ei syödä muuta, kuin kolme viher/kasvis/hedelmä/proteiini -smoothieta. Kyl se taisi jonkun aikaa jopa toimia, ja kun tein niistä smoothieista semmoset ämpärinkokoiset, niin ei tullut edes kauhea nälkä.

[url=http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2298515/Slim-sleep-It-sounds-good-true-But-revolutionary-diet-devised-leading-U-S-doctor-really-CAN-shift-pounds-overnight.html]The Overnight Diet -linkki[/url]

Marjatta kirjoitti...

Ei näköjäs toiminut toi mun koodaukseni tohon linkkiin, eli uus yritys:

Overnight-dieetti

Sussi kirjoitti...

Kirja, jota mietit blogikommentissasi on tosiaan Kaarina Davisin irti oravanpyörästä. Ehdoton, ajattelemista antava klassikko, jota suosittelen lämpimästi.

Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Marikki kirjoitti...

Toivon, että syysflunssat ovat siellä ainakin toistaiseksi ohi!

Lintujen lähtöharjoittelua on kiva, mutta myös vähän haikeata katsella...

Nuo mainitsemasi letut kuulostivat tosi hyviltä!

Muinaistulet...hhhmmhh.. jääänyt multa ihan ohi, mutta varmaan niistä vielä kuulen:) Kiva, kun on tuollaisia kauniita tulia enemmän syksyisin näkösällä, kuten ne venetsialaiset:)

Munkin tarttis saada itseni ruotuun....;)Tsemppiä sulle!! Hyvältä kuulostaa!:)

Suloista sunnuntain jatkoa!♥