tiistai 11. syyskuuta 2012

rutinablogi

jalat on ihan muusina kun tulin äsken killin kanssa lenkiltä, pitäisi varmaan saada uudet lenkkarit jostain, mutta kun ei ole varaa ostaa mitään lenkkareita. nasulle on tulossa albrechtin katalta sovitettavaksi joustorunkosatula joka maksaa tähtitieteellisiä summia rahaa. tietenkään isännälle en taaskaan voi hintaa kertoa, en kestäisi sitä tuijotusta ja kitinää, että "eikö niitä nyt halvemmalla saa mistään". parempi kun ei kerro ja maksaa vaan ite koko lystin, koska ei meidän ukko ainakaan tajua hevosasioista tuon taivaallista. luulee että kannattaa aina mennä siitä mistä aita on matalin, kun ei tajua että eläimet ei toimi kuin koneet. ihan hirveetä rutinaa. onneksi on lämmin syyspäivä ja bessiekin on ehkä saatu lukijaksi, tervetuloa vaan! laitanpa sinulle nasusta tulemaan pari kuvaa.

laihduttaakin pitäisi. olen niin hirveästi pullistunut että nasusta tulee joku polvivammainen ellen laihdu. turvaliivikin pitäisi saada mutta en mahdu sellaisiin, koska ei ole sellaisia keskeltä pallonmallisia turvaliivejä. en ollut ajatellut koko turvaliiviasiaa vähään aikaan, mutta olin juoksuttamassa ponia maanantaina kentällä ja siinä oli puomit maassa. se niitä kovasti kyttäsi ja talutin sen sitten muutaman kerran niiden yli. sitten kun se meni ravia liinassa, koitin saada sen ylittämään puomit. nasu ei osannut tai ei ymmärtänyt mitä siltä pyysin, niin se veti hirveät pukkilaukat siihen. ilmeisesti se taannoisista kärryttelykokemuksista keksi nyt sitten sen, että jos ei tajua, hän ilmentää sen pomppimalla kuin rodeossa. eihän se käy päinsä sitten kun aletaan ratsastaa, jotenkin semmoinen täytyy saada karsittua pois. onneksi plikka joka on luvannut ottaa sen työn alle on täysin itsesuojeluvaistoa vailla. kauhusta kankeana olen katsellut kun tytski lähtee maastoon kännykkään puhuen 3- vuotias ori allaan. kaipa se yhden nasun kesyttää.

se on kuitenkin kivaa, että kohta saan laittaa tänne kuvia meidän uudesta makuuhuoneesta! remppa on valmis! ompelen vielä verhot jostain vanhasta lakananräntystä.Ei kommentteja: