tiistai 23. huhtikuuta 2013

puoli kuuta peipposesta...

lämmin kiitos jokaiselle teistä ihanista ihmisistä jotka lähetitte lohduttavia kommentteja, ja kiitos terhille kukkasista! yritellään tästä jatkaa taasen kirjoitteluakin. ihme juttu, kun ei nuo kissat niin ole olleet moksiskaan tellusta. kissa kuitenkin on luonnossa yksineläjä ja omien teidensä kulkija, niin ehkä se lauma ei ole niin kovin tärkeä kuitenkaan. ainakaan kun ei ihan yksin jää. tämä tässä on yksi huoleton höynähtänyt hulivili:

"nyt tää tuoli lähtee tästä!"


"mä tapan tän tuolin NYT HETI!!"


"voi ei, miten tää tuoli tapetaan!?!"


"moon suuli tuolimulhaaja posse!!"


"tottele tuoli!!"


*tuolin voitto kissasta, pottu putosi lattialle ja luovutti,
toim. huom.*


tein niin hyvää banaanijuustotorttua ettei ole tosikaan, tulin töistä ja isäntä ja mammu istuivat keittiössä kahvilla ja ylistivät ensimmäiseksi kymmenen minuuttia sitä kakkua. siihen tuli tuorejuustoa, kermaa, banaania soseutettuna, keltuaisia ja liivatteella hyydytin ja tein sokerikakkupohjan. että voi tulla yksinkertaisista aineksista hyvää! monesti ne simppeleimmät on niitä parhaimpia.



niin se suuri toimitus, se oli tosiaan leikkimökki. muksut on siinä iässä, että oli viimeiset hetket hankkia sellainen jos sellaisen meinaa hankkia, ja viime kesänä homma meni myttyyn koska erehdyin kertomaan hintoja isännälle. nyt en sanonut mitään, ostin sen ite, eikä ole rutinaa kuulunut. mutta koko kesän suunnitelmat menivät uusiksi. ei tule paviljonkia, ei ovenläpeä keittiöön, ei uutta kaakelia. laitoin kesälomarahat menemään jo ennakkoon ja uhrasin omat aikomukseni lasten ilon vuoksi, nyt on ainakin hyvä omatunto ja lapsilla tosi kiva paikka missä tapella.



kesällä laitan pelakuut tuohon ikkunan alle. siinä on tuossa edessä hauska kipsaluukku, kersat voivat sitten myydä iskälle karkkia ja muuta paheellista sieltä. näkyi olevan jo kossupullo ruokakaapissa  kun kävin katsomassa... onneksi tyhjä... poika on siivonnut lähiluontoa...
ekstrahienousmomenttikin mökissä on. myyjä kertoi sitten kun kiittelin vielä jälkikäteen hienosta mökistä, että sen on tehnyt ruotsin kuningashuoneen hovipuuseppä. siis ruotsin kuningashuoneen hovipuuseppä. meillä on ruotsin kuningashuoneen hovipuusepän tekemä leikkimökki meidän pihalla. se ei notku eikä vääntyile, se on hirrestä tehty, ja sen on tehnyt ruotsin kuningashuoneen hovipuuseppä.

6 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Onpa kaunis leikkimökki!

Tuolimulhaaja Posse on verraton, kuvasarja toi ilon ja hymyn minun aamuuni:)

Bessie kirjoitti...

No onpa kaunis leikkimökki! Tuommonen kelpais itsellekin vähän isommassa koossa ;). Kyllä huomaa että on kuninkaallista tekoa :D

Kai ne eläimet ovat sitten luonnostaan tottuneet siihen, että kavereita kuolee. Tai kuka tietää, ehkä ne ovat yhteydessä siihen sieluun eivätkä sen takia koe asiaa aina mniin isona juttuna, jos kaveri on kuitenkin "puhelinsoiton päässä" silti

Leena kirjoitti...

Ihana Pottu <3 siis niin järjettömän höperö katti, mutta niiiin suloinen. Siis tummosen leikkimökin minäkin olisin lettipäänä halunnut. Nyt sitten sisustamaan....ihanaa pinkkiä sinne <3 ihan ruotsin kuninkaan hovipuuseppä, waude wau!upeeta :-)

Kukkaiselämää kirjoitti...

Ihana kisuli! Todella nätti leikkimökki. Lapset ovat varmasti onnellisia.

Terhi kirjoitti...

Nauroin katketakseni noita potun tuolimurhakuvia !!

Noora kirjoitti...

on kyllä tullut huomattua erot maatiaiskissan ja itämaisen välillä. saahan ne maatiaiset ainakin nuorena niitä paviaanikohtauksiaan ja meno voi olla vauhdikasta, mutta tuoleja ei ole ennen mulhattu, pyykkitelineen päällä nukuttu eikä kukkaruukkuja pudoteltu. näin meillä.