torstai 6. kesäkuuta 2013

rakas huussini

haluan esitellä teille, rakkaat lukijat, rakkaan huussini mökiltä. se on isävainaan tekemä, ja jos minun pitäisi valita vesivessan ja sen väliltä, en tarvitsisi harkinta-aikaa. rakas huussi voittaa.huussi sai uuden maalipinnan sunnuntaina. se oli ennenkin vihreä, mutta silloin valitsin metsänvihreän sävyn, nyt vaaleamman. se maastoutuu ympäristöönsä täydellisesti.

huussini ei haise, eivätkä siellä viihdy kärpäset. huussissa on aina mukavan viileää.parhaita asioita maailmassani on, kun saa aamulla istuskella huussissa ja katsella merta. silloin ei ole kiire minnekään ja mieli on levollisen mökkiläistynyt.

mökkimme naapurissa asuva pirkko on ottanut kaksi kanaa ja kukon! kävelin e-m:n kanssa niitä ihailemaan. ensi kerralla ajattelin pyytää, että saisin ottaa syliinkin!!tytöt ovat kuulemma plymoutheja.


kauheassa pullanhimossani ja kipeällä kurkullani mietin, mikä pulla nyt olisi erityisen pehmoista ja tein muffinseja joihin ei tullut mitään sisälle. kuorrutus oli se piste iin päällä tällä kertaa vai mitä sanotte:

killi kävi jo uimassa vaikka vesi oli hurjan kylmää! se ui oikein riemuissaan monta kertaa, kierteli vedessä ja etsiskeli kaislanjuurakoita! viilentää erittäin mukavasti näillä keleillä. olen itse huomannut, että kun juuri ennen nukkumaanmenoa käy meressä, tulee tosi hyvin uni. mökki lämpenee yleensä vähän turhan tukalaksi, eikä voi ikkunoitakaan pitää auki (muuta kuin tuuletusräppänöitä) hyttysten takia ja ettei kissat lähde lipettiin, mutta kun lilluu hetkisen meressä ja menee sitten suoraan maate, on mukavan raikas olo pitkälle yöhön! ja sitten alkaa jo yöilmakin olla sen verran viileää että sieltä räppänästä tulee hieman helpotusta.

e-o oppi tänään uimaan! voi miten olen iloinen ja huojentunut, kun me ei mitään hirmuisia vesipetoja olla. hänkin oli iki-onnellinen, kun on ollut välillä ihan varma, ettei koskaan opi.

ai niin, ja papu steriloitiin tänään. ensi viikonlopun mökkeilyt jäävät nyt väliin, kun täytyy vahtia häntä.


tässä vielä nämä söpöliinit:


3 kommenttia:

Soletuuli kirjoitti...

Viu tuota sun kurkkua, onko yhtään paranemaan päin?

TainaT kirjoitti...

Huussi on minullakin täällä kotona. Enää ei tarvitse juosta sisälle asioille vaan kipasta huussissa.
Kaunis on sinun huussisi!
Voih noita leipomuksia nam..
huom olen dieetillä..taas

Noora kirjoitti...

kiitos soili, kurkku alkaa olla aika hyvä! kolmas päivä menossa ilman kipulääkettä! eiköhän tästä aleta olla voitonpuolella.

ihanaa taina, sinä ymmärrät! huussi on paras. se kantsii pitää hyvässä kunnossa ja kovassa käytössä, hahaa!