keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

talvisia ilmiöitä

hurjemman puoleinen raekuuro saatiin taas, onneksi kasvihuoneen katto on edelleen ehjä. jänskää kun niitä rakeita tulee melkein joka kerta kun sataa! 16 milliä tuli mittariin yhdessä hujauksessa ja meteli oli niin hurja etten kuullut sanaakaan mitä e-m kimitti riemuissaan vieressä kun terassilla seisoskeltiin. nyt paistaa taas, lähdin killin kanssa lenkille ja voi jukra miten ihana tuoksu ilmassa on!!

sadeiltoina tekee aina mieli jostain syystä puuroa, ei mitään minuuttivelliä vaan tuntikaudet hautunutta tuhtia puuroa. laitoin sitten ohrapuuroa tulemaan eikä se ole vieläkään valmista eikä enää sitä tee mieli kun aurinko paistaa! no, eiköhän se syötyä tule. koko puolitoista litraa.

no, tämä on ehkä jo vähän liioittelua4 kommenttia:

Bessie kirjoitti...

Minä kuule menin täysin lankaan. Huusin jo miehellekin että etelä-suomessa on tullu lunta kun näin bloggerissa pienenä tuon lumikuvan! Sitten katoin kuvaa vähän tarkemmin ja luin kuvatekstin että huhheijaa ei taidakaan ihan olla totta. Rakeita vain :D.

Noora kirjoitti...

jessus, harmi kun ei ollut aprillipäivä!! tilanne ei tosiaan ollut ihan noin paha!

Bessie kirjoitti...

Olen helppo huijattava XD. Ois ollut historiallinen tapahtuma saada tommonen hanki- hui. Ensin kato katoin tuota kuvaa pienenä niin luulin että ois tullu semmonen pieni lumikerros mutta tuohan on ikihanki...

Oot muuten aivan ihailtavan touhukas kun jaksat laitella noita ruokia sun muita :D. Mulle sun energia!

Leena kirjoitti...

Tosi hauskaa :-) Lunta...melkein uskoin..Joo, minäkin tykkään kunnon puuroista ja kisut on kans aina närppeemässä. Haaveena mulla on keittää ruispuolukkapuuroa. Se vaan palaa niiiin helposti pohjaan. Mun Ukki aina keitti aamusin(alkoi viiden aikaan)Ja se oli Hyväää <3