maanantai 8. heinäkuuta 2013

uiva koira ja muita juttuja

keskiviikkona oltiin kesäretkellä hiittisissä reijo mäen seurassa. se on ihme juttu, miten aina törmäilen reijo mäkeen. vähän väliä olen sen kanssa samaan aikaan kaupassa tai se lompsii jossain muualla missä minäkin satun lompsimaan, ihan kumma homma. no, ei kauheasti edes yllättänyt kun huomasin, että reijohan se taas siinä, lauttajonossa ihan meidän edessä.

päästiin merelle 25 minuutiksi!


reijo kurvasi sitten rosalaan päin, me hiittisten kylään, mutta he tulivat sieltä sitten myöhemmin kuppilan parkkipaikalle meidän viereen niin päästiin vähän turisemaankin. ihme juttu.

tosi ihanaa siellä oli, ihanaa kun tuommoisia paratiiseja on olemassa. yksikin ukko huristeli kylätietä autollaan, näki kaverinsa pihallaan ruohoa leikkaamassa, pysäytti autonsa keskelle tietä, sammutti jopa moottorinkin, jäädäkseen juoruamaan. ihan keskelle tietä! mainiota.
idyllisen kyläkaupan takahuoneesta löytyi minikirppis, josta tehtiin löytö e-m:lle; richard scarryn touhukas maailma-dvd, hinta 50 snt. sitä on tässä jo veivattu varmaan 20 kertaa jo kun on sitten niin kiva, niin kiva.

se on holmströms lanthandel!


käytiin syömässä ja uimassa ja käveltiin ympäri saarta. rosalan viikinkikeskukseen ei sitten menty kun haluttiin lähteä neljän lautalla pois, mutta rosalan pää saarestakin oli tosi kaunis. siellä oli tasokkaan oloinen vierasvenesatamakin, kantsii poiketa jos liikutte vesillä. siellä oli ihania keltaisia ja vaaleanpunaisia jopoja vuokrattavana että voi tutustua saareen.

perjantaina heräsin aamuyöstä keittämään mansikkamehua, ja samalla vaivalla sitä sitten teki hermannikakunkin:tosi hyvää kakkua, pähkinäistä ja suklaista ja omenaraaste teki siitä oikein mehevää. mansikkamehusta tulleen mössön taas vein pirkon kanoille, iida, aada ja oskar saivat ektraherkkua.

meidän pupsteri on ihan innostunut vedestä, se rakastaa uimista. mökillä ollessa käyn aamuisin pikun kanssa rannassa (koska hän haluaa tehdä sinne hiekkaan) (korjaan ne kyllä aina pois), ja killi käy aamu-uinnilla siinä samalla!

tästä lähretähänkeppiä haetaan vaikka mistä rutakosta


vähänkö on söpö tuo rakki, kaisla suussa polskutellaan takaisin


rantaudutaan...


.... ja ravistetaan


sitten tulee hepulikohtaus. tähän liittyy myös neljä kiekkaa kiitolaukkaa
mökin ympäri, mutta siitä ei voi saada kuvaa.


sitten mietitään, että meniskös uudestaan.

onneksi se ei ole niin pöljä että lähtisi omin päin ilman valvontaa uimaan, kun ei jaksa kuitenkaan mitään kovin pitkiä matkoja. yksi naapuri kertoi, että hän tietää kolme koiraa jotka on hukkuneet, viime talvena yhden mökkinaapurin koira meni jäihin. on se kauhea kohtalo polkea vettä siellä kunnes kylmä saa yliotteen. kukaan ei ollut nähnyt, mutta todennaköisesti se on hukkunut, kun sillä oli ollut tapana juoksennella siellä päivät pitkät. meidän puppaa pidättää rannassa vahtivietti, ei se voi lähteä minnekkään uintireissulle omin nokkineen kun täytyy pitää meitä silmällä kokoajan.

nokasta puheenollen, kukkia on vähän haisteltu:
kun tulisi joku suurin plottinokka-kilpailu, meidän killi olisi aika vahvoilla.

aurinkoista heinäkuuta lukijoille!
2 kommenttia:

Soletuuli kirjoitti...

Vähänkö on söpö nokka ja innokas uimari :-)

Marikki kirjoitti...

Niin surullisia nuo koirien hukkumiskuolemat!
Ihana kuva Killistä ja nokasta, yliveto!!!♥ Voittaisi varmasti jonkun nokkakisan...;D