lauantai 24. marraskuuta 2012

tukevat kahvat

kahvankasvatusprojekti etenee hyvin. isäntä on saavuttanut kylillä ihailevia katseita ja kommentteja sekä miehiltä että naisilta. jostain syystä ne eivät vain oikein näyttäneet pääsevän oikeuksiinsa kameran kuvassa.

 
puikotkin ovat taas suhisseet, tein siitä bostonista ihanan paksun peiton jalkojen päälle kun sohvalla istuksii. on ollutkin nyt paljon niitä kelejä jolloin on istuttava sohvannurkassa poirotin kanssa jalat lämpimän viltin alla. mikäs sen parempaa!

peitosta tuli vain metrin kokoinen kanttiinsa, että ei kauhean taloudellista kylläkään. lankaa meni kumminkin 13 kerää, 2,50/kerä ja 8 ekeä postikuluihin, että on se vaan taas niin tätä, että kaupasta saa kiinalaista roipetta 10 kertaa halvemmalla kuin jos tekee itse. ei ole oikein se. mutta on tämä parempi kuin kiinalainen.

nasutsin kanssa aloitettiin tänään meidän yhteinen opintomatkamme alusta. harjasin ponin perusteellisesti, pesin pepun ja klipsuttelin häntää vähän lyhyemmäksi (se roikkui maassa!). sitten puettiin suitset ja lähdettiin kävelylle. nasu oli ensin vähän huolissaan, ei ole pihatosta päässyt pois kahteen kuukauteen muuta kuin kavioiden vuoluun kerran, mutta kun höpisin sille lakkaamatta niitä näitä, se muisti taas miten mukavan letkeitä nämä meidän yhteiset kävelylenkit ovatkaan olleet, ja ihan löysänä töpsöteltiin takaisin. ja me oltiin molemmat niiiin tyytyväisiä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hieno peitto! Itsekin viimein sain aikaiseksi vääntää kahdet villasukat, kun löysin kaksi vyyhtiä seittemää veljestä kaapin perältä. Ja nyt on sitten ranne ihan paskana, ei väänny mihinkään suuntaan.

Kaiholla muistelen tota teijän sohvaa! Voisin muuttaa siihen asumaan...

T: Marjatta