perjantai 30. marraskuuta 2012

tuli talvi!!

jee, pääsin lopultakin lumihommiin! ihan kuin olisi vähän pirteämpi olokin kun ulkona on vähän valoisampaa ja nätimpää nyt. lumityöt ovat jostain syystä tosi mieluisia mulle ja isännälle, vaikka niissä tuleekin hiki. olkapääkin kesti hyvin parin tunnin kolaussession ja sain sulateltua pois aamuiset tämmöiset:


hähää, mitäs sanotte kakkubloggarit!! tuo koristelu ei todellakaan ole mun vahvimpia puoliani mutta ihan hyviä niistä kyllä tulee. tein tähän kääretorttupohjia irtopohjavuoilla, väliin tuli diplomaattia ja mansikoita. kostutin vaniljamaidolla ja sitten sillä surullisen kuuluisalla metsämansikkaliköörillä jota taas lorahti hieman runsaahkosti. ei onneksi maistunut kakussa juuri lainkaan vaikka meinasin taas mennä ihan pöhnään kun maistoin sitä lientä sormella kupista. miksiköhän sitä aina niin kamalasti lorahtaa.

movember on sitten kaput. ihan tuuheat puskat isäntä sai aikaiseksi. en ole antanut lupaa niiden pois ajamiseen, koska haluan nähdä josko ne tuuheutuvat vielä tuosta lisää.


simmoset.

tervetuloa vaan, marjatta, meidän sohvalle ottamaan rennosti. kieltämättä se onkin mainio sohva.

1 kommentti:

Bessie kirjoitti...

Voi miten kaunis kakku :) sinä se jaksat aina ahkeroida ja leipoa. Kiva jos jostain on kiva että on lunta ;) minä oon ollut vallan tyytyväinen ilman, onneksi vielä ei oo ku nimeksi vaan vähän valkoista :D. Minunkin puoliskolla oli viiksienkasvatusprojekti :D. Ihan hauka tempaus.