maanantai 1. huhtikuuta 2013

aprillipäivän viettoa

aamulla lähdettiin ekstemporee mökille! ihanaa, pitkästä aikaa! käveltiin kauas merelle jäätä pitkin ja nautittiin auringosta, killi nautti mönkimisestä lumessa.syötiin soppaa kylmässä mökissä (onneksi on mikro), ja lähdettiin sitten kotiin kauppilan kautta!

kauheasti teki mieli orkideoja...
voi juku että sielläkin oli ihanaa ja se kukkakaupan tuoksu oli niin ihastuttava että e-o:kin sanoi että olisi voinut viipyä vaikka kuinka kauan kun se on kuin sademetsä.

isäntä pistouvasi mulle anopinkielen kun vanhalle kävi kamalan ikävästi. sitten hän istui anopinkieli jalkojensa välissä kotimatkan ajan.
ukkeli löysi taskustaan kolikoita ja ilmoitti että haluaa kaktuksen ostaa. sanoin että siitä vaan jos kerran omilla rahoilla ostat. sitten tulikin ongelmaksi se, että kun niitä pieniä kaktuksia oli niin monta kivannäköistä. no, rahat riittivät kahteen, ongelma selvitetty.

sijoitettiin heidät hienoon koristehiekkaan.

vielä tänään on tarkoitus höynäyttää isäntää tekokakalla:töihin tuli jotain roinaa jotka oli pakattu tuollaisen kakalta näyttävän kikkaraläjän sisään. sosialisoin heti muutamia aprillijekutus mielessäni. ajattelin, että voisin valitella että bossella on taas alkanut ripuli, niin jospa tuo väri sitten menisi täydestä. olen joskus nähnyt tuon väristä koirankakkaa, taisi olla jotain pahasti vialla koiraparan ruokinnassa. ajattelin ensin että laitan nuo kikkareet isännän kenkään, mutta kun se ei huomaa mitään, se astuisi kuitenkin sinne ja sitten vasta katsoisi, että mitäs murskaantuneita juttuja täällä on ja vitsi olisi ollut pilalla. ehkä laitan ne tyynylle juuri ennen nukkumaan menoa, kissat kuitenkin nukkuvat paljon meidän sängyssä.

poitsulle ajattelin myös tehdä sellaisen pilan, että hyydytän liivatteella mehun lasiin. tarjoan hänelle mehua, hän kumoaa-hups-mehu ei liiku mihinkään! aika hauskaa! poitsu taas on tehnyt iskälle sellaisen jekun, että laittoi petauspatjan alle pari kirjaa ja kaksinkerroin taitellun peiton reunat kiinni toisiinsa pyykkipojilla. isännällä on illalla sitten vähän hankaluuksia selviytyä nukkumaan asti, voi parkaa kun kiusataan.

KAUHIA, unohdin laittaa kuvan ihanasta hankinnastani sieltä kissanäyttelystä, ostin kissankuskauslaukun! se on oikein sturdi...se tuli heti sisäänajettuakin, vein bossen sillä tuomarille että se ressaisi mahdollisimman vähän hälinää ja muita katteja kun kaikki kuljettelivat niitä sylissä siellä. altistuu pöpöillekin paljon vähemmän kun saa olla omassa kassissa välimatkat.

hyvää pääsiäistä vielä kaikille ja kiitokset ensimmäisestä vuodesta vihreän talon blogin parissa!! lämpimästi tervetuloa myös uusi jäsen dagmar!


2 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Teillä on ollut mukava mökkiviikonloppu. Kyllä kissan passaa tuossa matkustaa!

Noora kirjoitti...

kyl kyl, meidän rimppakinttu matkustaa tyylillä nykyään.