tiistai 3. heinäkuuta 2012

kassavirta väärään suuntaan

sunnuntaina oltiin lilylaivalla purjehduksella saaronniemen kautta vepsään. ei ole montaa ihanampaa asiaa kuin kaunis kesäpäivä merellä. turkulaiset nyt tietysti ovat turkulaisia ja joka askeleella sai väistellä hanhenplöröjä, mutta muuten retki oli tosi kiva, syötiin hyvin ja lapset kävivät meressä. vessojakin oli tarpeeksi ja luontopolut viehättäviä. se oli semmoinen ei huolenhäivää-kesäretki. paitti että maksoi aika paljon. olis kannattanu ottaa edes eväät.

eilen käytiin viemässä ruokasäkki terhin ajokoiralle ja lässytettiin ellan kanssa samalla yli-innokkaille mäyrisvauvoille. voi että kun niiden korvatkin lerppuivat ihan miten sattuu kun ne olivat niin innoissaan. terhillä oli maailman upein pioni täydessä loistossaan, oli pakko käydä nuuskuttamassa sitä, ihana!! kaivappa siitä ensi keväänä vähän juurakkoa mulle t! ja voi jumankekka, samalla reissulla pysähdyttiin maskukodissa joka on siis sukarin ihmemaa eikä mikään motelli. ostin ison peilin välieteiseen, jotain hölmöjä kippoja ja kuppeja ja semmoisen aivan mahtavan vessapaperitelineen, valkoisesta metallilangasta tehdyn, johon mahtuu sisälle kolme rullaakin, kuva tulee myöhemmin. sitten iltasella hain postista paketin coloresta, kaikennäköistä tärkeää ja välttämätöntä tuli taas hankittua. sitten rupesin töissä miettimään, että hetkinen, on taas vähän se oma itse päässyt kadoksiin, koska en oikeasti ole mikään tuhluri vaan minähän vastustan kulutusta.

tämä retkahdus alkoi, kun johanna lainasi mulle viime viikolla vähän sisustuskirjoja. katselin kuvia samalla kun pisteltiin kesäkeittoa nassuun lasten kanssa. ruuan jälkeen muksut painelivat taas pihalle ja minä raahasin hetekan vinttiin, tilasin tapettinäytteitä ja tein taas paperille sotasuunnitelman. ja sitä onkin jatkunut siitä asti. isäntäkin jo huokasi, että "sä et rauhotu". siis mitä ihmettä? mitä se sillä tarkoitti? minä pistän töpinäksi. ylihuomenna on aikaa polkea rautakauppaan hakemaan maalia ja saan aloitettua alakerran makuuhuoneen muutoksen oranssinkukertavasta ruusuiseksi. täytyykin laittaa blogiin sitten kuva "ennen" ja "jälkeen"! nyt täytyy mennä yrittämään taas nukkumista, aivot käyvät sen verran kierroksilla ettei uni meinaa tulla silmään. kasvimaallakin on niin ihanaa ettei millään malttaisi pysyä yölläkään sisällä. hyviä öitä!


Ei kommentteja: