torstai 26. heinäkuuta 2012

torstaiturinat

oltiin terhillä kyläilemässä ja ja netottiin ihania perennoja, meikäläisen kukkamaa saa nyt jatkoa! terhikin huomasi mun muikean naamani kun seisoin siellä keskellä perennapenkkiä, mikään ei ilostuta niinkuin uusien kukkien saaminen! ja vielä ilmaiseksi! sain jotain perin jännän näköistä aika matalaa kasvia kukkapenkin reunaan ja asteria, oiskohan elokuunasteri. jännännäköinen on vielä selvittämättä. sitten terhillä oli upeita nauhuksia, täytynee niistäkin käydä ronkkimassa pieni juurakko syksymmällä, nyt ei voi kun ne kukkii.

naapurin taru sitten soitti kun oltiin kotimatkalla, että teidän koira on tuolla kylillä juoksennellut... voi turkanen. pullin pölvästi oli lähtenyt ikkunasta karkuteille, se stressaa niin paljon kun väki on poissa. pitäisiköhän hommata joku haihdutin. ei sitä nyt ihan joka paikkaan voi mukaan ottaa! onneksi on valveutuneita naapureita jotka olivat juosseet sen kiinni sitten aina ja palautelleet aitojen sisäpuolelle! täällä oli kanssa yksi muikea naama vastassa kun tultiin kotiin!

makuuhuoneen remontti on kovasti käynnissä. haettiin mukeloiden kanssa tänä aamuna maalia pönttiksen takana olevaan muuriin, joka siis on nyt väriltään hurjan oranssin-vaaleanpunainen, ja sopivia ruuveja pikku laudoitushommaan joka tekee vaatekaapeista kuin uuden. ruuvailinkin lautoja kaapin kylkeen koko aamupäivän. huomenna pitäisi jatkaa tapettien repimistä, jospa saisi uudet seinään sitten kun kesäloma, osa 2, alkaa!

tomaatit katkaisin jo, kun ne tekevät niin hurjasti niitä kukkasia. nyt vaan sitten odotellaan niitä napsittavia!
en oikein tiedä pitääkö lannoittamista vielä jatkaa vai riittääkö tästä eteenpäin pelkkä vesi, pitää kysyä joltain viisaammalta. laitetaas taas joku kiva kuva.

Ei kommentteja: