tiistai 24. heinäkuuta 2012

nostalgiaa mökillä

nyt löytyi mökin vajasta upea autenttinen luultavasti 60-luvun leipälaatikko joka tuli pesun kautta käyttöön. heti kun näin sen siellä, alkoi päässä soida marian ala-asteella suurella paatoksella esittämä lemmenlaivan tunnari. love, so exciting and new... come aboard, we´re expecting you... kyllä oli gopherilla ja kollegoilla hoitoja silloin. mikä mahtoi olla sukupuolitautiprosentti sillä laivalla! luulisi että lääkärit ilman rajoja olisivat boikotoineet varustamoa. no vitsivitsi. marian esittämä viisu kuitenkin soi päässä yölläkin kun vierailin hotelli helpotuksessa syötyäni 2 litraa espanjankirsikoita.

tässä muitakin aarteita mökin vajan kätköistä:

ekat kantarellit ja mustikatkin pisteltiin poskeemme. killin kanssa tuli lenkkeiltyä teillä joita en ole vielä kolmentoista mökkeilyvuoden aikana kolunnut. tämänkertainen mökkeily venyi nimittäin 5:n yön mittaiseksi, silloin malttaa jo lähteä vähän tutkimaan ympäristöäkin.
ja kiima jatkuu... olen ajatellut että teen itse killille pikkuhousuja, koska nähtävästi niitä täytyy aika usein pyykätä.

ai niin, kurpitsat olivat sen viiden yön aikana suorastaan posahtaneet kasvuun, se on tämä heinäkuun jatkuva sade mistä ne tykkäävät. meillä taitaa olla niistäkin tulossa kunnolla satoa. kiva juttu, varsinkin, koska viljelen kurpitsaa nyt ekaa kertaa, ja onnistumisen tunne on mahtava! niissä on tosi kauniita kukkia nyt ja kukan alla pikkuisia minikurpitsanalkuja. katsotaan saanko tähän mitään järkevää kuvaa niistä. niin ja sitten lupasin kuvan niistä malvoista, nyt ne on kauneimmillaan.


Ei kommentteja: