perjantai 21. joulukuuta 2012

murha ponylinnassa

murheellisen tapauksen tapahtumapaikkana oli ponylinnan kartano, kaukana jossakin. tunnelma kartanossa oli painostava, suorastaan ahdistavan huolestuttava. huoneet olivat autioita, kuin odottaen sitä kauhunhuutoa joka kohta kiirisi kartanosta ponyvillen kylään saakka.

salin lattialla irtonainen jalka! kenelle se kuului? mistä se oli ilmestynyt ponylinnan kartanon salin lattialle? kuka oli lähtenyt huoneesta juuri äsken, jättäen jälkeensä jalan ja vielä kytevän takkavalkean?


ruokasalin pöydällä kaatunut pirtelömuki, kirjastossa kumoon potkaistu jakkara! kamppailun merkkejä!

ja sitten, makuuhuoneesta paljastui karmea totuus: onnettoman kreivitär jacqueline-lisbeth strösselström-riegerin maalliset jäännökset, pelkkä yläruumis!ja silloin hurja kirkuna, ikkunassa palvelustyttö lucienne-melissa erchenbach-strömmingsbodan, huusi kuin olisi sillä voinut herättää kuolleet.


poliisien saapuessa paikalle heillä oli edessään lähes ylivoimainen tehtävä, monimutkainen rikos, täydellinen murha. edessään luultavasti vuosikausien poliisitutkinta, jonka päätökseen saattamisesta ja syyllisen löytymisestä ei olisi mitään takeita. kuka murhasi onnettoman kreivitär jacqueline-lisbeth von srösselström-riegerin??

Ei kommentteja: