sunnuntai 30. joulukuuta 2012

parannusta ponytilanteeseen

kävimme tsekkaamassa ponia tänään anivetissä ja viemässä namukkaa. hän käveli jo ihan hyvin, pientä haparointia enää! eva ja tyttärensä sanoivat, että jalasta oli varmaan mennyt jossain määrin tuntokin, koska siinä on kuulemma joku isompi hermokimppu. kakkiaista oli siellä hemmoteltu porkkanoilla ja hän oli oikein pirteä ja oma itsensä taas. toki kipulääkettä oli saanut mutta kuitenkin. juku että voin varmaan huomenna hakea hänet sieltä pois, vaikka luulin että ponista tulee nakkimakkaraa! arvaatte varmaan helpotukseni määrän.

käytiin tänään mökilläkin!! mahtava sumu merellä, ihan kuin olisi ulappa ollut edessä kun ei lähisaaria näkynyt ollenkaan! ilmakin oli sen verran lämmin eikä tuullut, ettei tullut sitä normaalia ytimiin tunkevaa jäätymistä. joskus muistan että oli talvisella mökkireissulla varpaatkin niin jäässä, että teki kävellessä vähän ilkeetä, tuntui siltä kuin ne napsahtaisivat poikki kun eivät edes oikein taipuneet enää. tuttu ilmiö koulun luistelutunneilta kaikille kohtalotovereilleni joilla ei kierrä veri jaloissa ollenkaan.

piku oli ihan raivona kotona kun tultiin takaisin, kun mamma oli ollut liian kauan pois. nyt täytyy sille lässyttää että se leppyisi. siitä se sitten tossuuntuu taas.

hyvää vuodenvaihdetta kaikille lukijoille!!


Ei kommentteja: