keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

sekalaista selitystä tänään

uh, ihanaa kun tyttelityy on hoidossa muutaman tunnin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. tämä luksus, yksinolo, on ihan uutta minulle monien vuosien jälkeen! lenkitän koiraa, hieron koiraa, torkun kissojen kanssa, syön salaattia, päivitän blogia, mahtavaa laatuaikaa yksin!

viherpeukaloiden kuvasto lopultakin saapui piiitkän odotuksen jälkeen. oli kyllä vähän pettymys, sieltä puuttuivat monet sellaiset perennat jotka olin suunnitellut tilaavani ja jotka viime vuoden kevätkuvastossa vielä olivat. no, sain silti kuudenkympin tilauksen kasaan... sitten alkaa uusi odotus, nimittäin toukokuun odotus, jolloin ne luvataan saapuvaksi.

zooplussasta on tulossa killille luomunappuloita kokeiluun ja bosselle sitä turvetta. kakka ei lemua enää niin paljon ja näyttääkin normaalilta, mutta olen pitänyt sen tiukasti sillä hillssidieetillä mitä eläinlääkäri käski ja päivittäisillä tehobakteilla. olen ihan varma että jos lipsuisin tästä, sama ruljanssi alkaisi taas. siispä otan nyt varman päälle tällä kertaa ja pidän sen samanlaisella dieetillä vielä ainakin pari viikkoa. vaikka vaikeaa se on, kun p&t saa herkkuja ja pieni rääpäleenruipelo pelkkää köntsää pussista. hän niin kovin mielellään maistelisi samaa mitä muutkin... olen ratkaissut tilanteen niin, että annan pikulle ja tellulle ruuat vessaan, he syövät siellä rauhassa ja sitten saan kupin pois sieltä kun ovat valmiita. bossen nappulat ovat kokoajan tarjolla.

sintin ja bronttosauruksen taistoja on hauska seurata. piku antaa rehtinä papparaisena vähän tasoitusta aina bosselle mutta kyllä hännät välillä viuhtovat kun kärsivällisyys on koetuksella. välillä bosse kaivaa tötterönaamallaan pikun vattaa kuin emon tissiä etsisi.

olisi tehnyt tänään mieli kodin terraan haistelemaan kevättä, shoppaamaan tetejä ja vähän tekisi mieli uutta orkideaakin. puutarhamultaakin jo mainostivat. silti jokin tökki vastaan, ei haluttanut lähteä ajamaan mihinkään. joten killi sai hyvän lenkin ja kohta toisenkin ja te saitte uuden postauksen, hahaa! aurinkoista keskiviikkoa kaikille!
Ei kommentteja: