lauantai 2. maaliskuuta 2013

torttua ja pihasuunnitelmia

nuhatsu ei vaan ota parantuakseen. hengästyttää kun pitää kokoajan hengittää suu auki ellei ole nasopullo ulottuvilla. jalat olivat aamulla ihan jäässä, meidän piti lähteä katsomaan hevosmetsurin työnäytöstä, mutta koska (minun jalkani olivat jäässä) e-m on edelleen aivastelevainen ja räkä on jatkuvasti ylä (tai ala)huulella ja isäntäkin jo pärskii, ollaan nökötetty sisällä koko taivahan päivä. lauantaiherkusta tuli hieman erikoisennäköinen:

mutta niinkun taas näkyy, on kelvannut. nyt se onkin jo melkein loppu. ei voi puhua tahmeasta suklaakakusta, vaan suorastaan rähmäisestä. mutta se on todella namukkaista, suklaakakuissakin on eroja jos on semiprosuklaakakuntekohenkilö niinkuin minä. tämä on parhaan reseptini mukaan tehty, resepti on lähtösin italialaisesta kokkikoulusta. torta di choccolato! vai onko se cioccolato. en ole ihan varma, nukuin italiantunneilla.

mutta mistäs tässä on kyse:


vähänkö meillä on hurjaa.

tänään olen taas tehnyt puutarhasuunnitelmia. suunnittelin ruokailusopen siihen missä ruokailupaikka nyttenkin on, mutta siihen tulee vanhoista ikkunoista tehty ihana ilmava huvimaja, terassi, muurattu grilli terassille ja koko komeus on reunustettu kotkansiivillä, kuunliljoilla ja syreeneillä. harmi vaan kun ei ole budjetissa tänä vuonna, ja suunnitelma ehtii heittää 739 kertaa häränpyllyä taas ennen kuin olisi sen aikakaan. mutta suunnittelu on melkein ihanin vaihe, eikä se haittaa vaikkei toteutuisikaan tai toteutuisi ihan erimoisena. se on parasta, että puutarha ei tule koskaan valmiiksi! unelmoida saa aina!

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Voi,toivottavasti räkätauti hellittää...mikä tuo Bussen juttu on?htvää viikonloppua:)

Noora kirjoitti...

no se oli joku tikkari minkä toisessa päässä on tollanen valo. meillä on hauskaa kun kissat juoksee sen perässä! killi ei tajua mitään sen päälle.