perjantai 11. toukokuuta 2012

vaikea keksiä näitä otsikoita

aikamoista myrskyä on pitänyt pari yötä. jännä juttu kun päivällä tuuli tyyntyy aika paljon. kasvihuoneesta lenteli seinäpaneelit ympäri nurmikkoa...se kylläkin vaan nauratti koska se on edelleen keskeneräinen. sitten ei enää naurattaiskaan jos se olis ollut valmis! sanoin kyllä isännälle, että vedän ilmastointiteippiä niiden kennolevyjen ympärille sitten kun se on valmis.

toinen juttu mikä nauratti tänä aamuna oli se, että e-o huomasi kadottaneensa kenkänsä aamulla kun piti lähteä kouluun! siis miten kengät voi kadota! sillä oli ne eilen jalassa koulussa, sitten illalla kun isäntä kävi taas peräkärryilemässä lasten kanssa, jalassa oli kumpparit. aamulla niitä lenkkareita ei ollut missään. ja justiinsa ne olis tarvittu tänään kouluun, koska heillä on maastojuoksukisat. nyt ukkeli joutui menemään sinne toisissa lenkkareissa, joihin muodostuu kuulemma paha kupru kun niillä kävelee, ja tämä kupru sitten painaa jalkaa. en oikein tiedä mitä ajatella tästä nyt, aika hämmentävää, että kengät ovat kadoksissa. siis niillähän kuljetaan vain ulkona, sitten niillä tullaan eteiseen johon ne riisutaan. mutta eteisessä ne eivät ole, eivät myöskään vessan lattialla missä kuivatellaan märkiä kenkiä, eikä terassillakaan niitä näy. eikä e-o myöntänyt sukkasillaankaan ulkona juoksennelleensa. no, ehkäpä mysteeri ratkeaa lähiaikoina, niin näissä yleensä käy.

keräilin nasulle nokkosia pari päivää sitten ja kuivasin ne kuivurissa. ajattelin tehdä sille oman vihersekoituksen talveksi, laitan varmaan koivunlehtiäkin ja mustanviinimarjan. horsma ja vadelmanlehdet ovat nasun herkkua, täytyy niitäkin yrittää löytää. se on ruppana ihan kapisen näköinen kun ne hirviöämmät laitumella on sitä kurittaneet. onneksi alkaa varmaan jo nokkimisjärjestys olla selvä, ettäs saa olla jo rauhassa siellä.
tässä on nasu ja maria, nasu näyttää ihan shetlanninponilta kun maria on niin pitkä.

hauskaa äitienpäivää äideille! minä lähden mökille pärskimään. 

Ei kommentteja: