sunnuntai 12. toukokuuta 2013

kuvia mökiltä

mökillä oli perjantaina ihana sumu. vastapäätä olevaa saarta ei edes näkynyt, niin paksua oli. laivat tuuttailivat pitkin iltaa. oli tunnelmallista.
sinivuokko oli tehnyt lisää kukkia viikolla, se ainoa joka sinne jäi.mustaviinimarja viihtyy traktorinrenkaassaan.
potaatti istuskeli ikkunallaonneksi kesäkuussa on tulossa setä tekemään meidän kotona kissa-aitauksesta balinpitävän. pääsee pottukin tutustumaan ulko-ilmaan.

lauantaina paistoi aurinko.


ihanat öttiäiset jo liikenteessä.pääsin tekemään lempihommaanikin, huussin tyhjentämistä...
tukkaani en halunnut pestä saunassa, koska se olisi pitänyt sen jälkeen ajaa koneella kokonaan pois. testasin sitten tekemääni huopahattua, eikä kyllä pää hionnut sen kanssa yhtään! ajattelin silti laittaa seuraavaksi lyhkäisen kesätukan, niin sen sitten voi jo pestäkin. tuli kuitenkin hatulle jotain käyttöä, kun ei ole tullut käytettyä talvisinkaan sitä.
sunnuntaina sain kukkasen jollaista en ole ennen nähnyt!sen nimi on clerodendron ugandesis. pitää googlettaa se, en tosiaan ole ennen tuollaista nähnyt. lapussa luki, että se pitäisi suorasta auringonpaisteesta, mutta en millään uskaltanut laittaa sitä ihan ikkunalle. tosi kaunis se kyllä on!ja kakku! prinsessamallia.tosi tuhti kerros marsipaania äidin toivomuksesta! hyvää äitienpäivää kaikille!


Ei kommentteja: