keskiviikko 15. toukokuuta 2013

papu!

eilen pääsi tellukka uuden pienen kirsikkapuun alle. tänään hautasin lemieux-työnimellä liian lyhyen taipaleensa kulkeneen kissavauvan lyhtykoisojen alle kukkamaahan. leena saa sitten syksyllä aina lyhtykoison kauniita kuivakukkia meiltä muistoksi pienestä pennusta jonka ei ollut tarkoitus elää.

iloakin on, potaatin emo, miniukkelin papuksi nimeämä, muutti meille tänään. äidin ja kauan kadoksissa olleen pojan kohtaaminen sujui rauhallisesti.hieman uusi tulokas uskaltautui tutkimaan paikkoja, mutta nyt hän on nököttänyt jo tuntikausia vessassa vaatekasassa piilossa. ottaa aikansa tottua uuteen kotiin, lasten ääniin ja varsinkin killiin, erityisesti kun äippärä on jo neljävuotias.

"liikaa roinaa, pitää ettiä parempi piilo"

leikkimökki on saanut vähän uutta väriä, maalasin sen sisältä ja tein rautalangasta ja laudanpätkästä pikku naulakon eteiseen. se on ihana karkkimökki ja koitan hommata sinne kaikkea söpöä minikokoista rompetta.


minimyrskylyhty!


kukat ikkunoilla pikkuisissa parvekelaatikoissa, kuissit.

ihanaa kun saa tehdä pihahommia kaiket päivät. kukkamaa on saanut turveharkkoreunuksen. teen siihen piimäcocktailin kunhan kerkeän, toivottavasti se alkaa kasvamaan nättiä sammalta.flamsukin saatiin istutettua. olen kyllä nyt vähän skeptinen sen suhteen, tuleeko siitä mitään, koska vaikka mielelläni istutan kaikennäköistä, en jaksa niitä silti hoitaa. yritän valita kasveja, jotka ovat helppohoitoisia ja peittävät maankin sellai, ettei rikkaruohoja tarvitsisi kovin paljon nyppiä. nyt sitten tuommoinen ruusu! melko varmasti se kestää syksyyn asti ja keväällä saakin sitten nypätä sen pois. katsotaan miten ämmän taas käy.

nikkaroin mökille kirjahyllyn pattingista ja maalasin sen keltaiseksi, sävy oli "banaani" ja mun mielestä siitä tuli mainio. tukevakin se on vaikka tietty ne mitat heitti ihan hirveästi sitten kun oli kaikki sahattu ja rupesin porailemaan.nenä on jo palanut, mutta ulos täytyy päästä. blogi ei päivity kesällä ihan samaan tahtiin... kärsivällisyyttä... pysykää kanavalla...

3 kommenttia:

TainaT kirjoitti...

Kyllä söpöstys leikkimökki! Olet ollut ahkerana ja puuhaillut mitä vaan..huikeaa!

Kukkaiselämää kirjoitti...

Surullista, kun menettää lemmikin, vallankin, jos se on vielä nuori. Tosi nätti tuo leikkimökki. Siinä on mukava lapsosten leikkiä.

Bessie kirjoitti...

Pahoitteluni kisujen hautajaisten vuoksi :(

Tuo teidän leikkimökki onkin sitten aivan hurmaava, ulkoa sekä sisältä.
Ja onnea uuden asukkaan johdosta.