sunnuntai 26. toukokuuta 2013

tampereella

näyttely meni taas hyvin, vaikka ei paneeliin päästykään. hieno ex1, kehuja ja ruusuke kuitenkin kotiin viemisiksi!


tottakai tuomarin silmissä oli mielestäni vikaa kun ei päästy tuomarin parhaista eteenpäin, mutta sentään isäpapparainen on nykyään champion (ei sieni).

pappa ja ylpeä mammansa!

pottu ja iskä pomo olivat samassa häkissä jonkin aikaa kunnes tuli hieman kröhöm, järjestyshäiriötä. jälkikasvun aikuistuminen taisi tulla pomollekin yllätyksenä minusta puhumattakaan.

söpö isä


...ja kaunis poika

tuunasin vähän näyttelyhäkkiä tänään. kauheaa kun iskee päälle tekemisvimma eikä kaikkea tarpeellista löydy kotoa sillä hetkellä eikä kaupatkaan ole auki, mutta hätä keinot keksii. tein häkkiin riippumaton jota olen jo kauan suunnitellut. olin ajatellut että teen neliskulmaisen, mutta sitten rupesin miettimään, että se pimentäisi häkkiä liiaksi, eikä kissiä näkyisi sitten ollenkaan hänen majaillessaan alakerrassa, koska häkin alaosa on jonkinlaista kangasta ja vain yläosa verkkoa. tein siis kolmikulmaisen riippumaton marialta saamastani punaisesta karvakankaasta. se on kiinni kolmessa kulmassa ja sitä tukevoittamaan ompelin jokaiselle sivulle (maton sisään) verhovaijeria. mattoa ei ole nyt vielä testattu käytännössä, joten voi olla ettei se toimi. pahimmassa tapauksessa potaatin yrittäessä siihen se painuu alas ja vetää koko häkin kasaan. mutta ei se niin ainakaan tehnyt kun kädellä sitä painoin.

 tämä ratkaisu säästäisi mukavasti tilaa häkissä, kun peti olisi parvimallia. kellariin vaan potta ja ruokajutut.

raparperimehusta tuli muuten tosi hyvää ja se on ihanan väristä! siitäkin piti ottaa kuva.


siinä on pelkästään raparperia, vettä ja sokeria. niiden suhteissa oli vähän hakemista ja mehua piti vielä valmiinakin lantrata vähän, mutta on se herkullista. meillä oli ihan kiitettävästi eväitä, tein sen suolaisen piirakan, tuon mehun ja otin keksejä ison tupperillisen. leena toi pannukakkuja, muffinsseja, mansikoita ja vaniljakastiketta, karkkia ja sipsejä. huh, oli siinä tekemistä mutta selvittiin! onneksi pystyn vetämään niin kauheita määriä... iltapäivästä saatiinkin keskittyä syömiseen kun kisa oli meidän osaltamme ohi!

huomenna on kaamea päivä. menen aamuvarhaisella tyksiin nielurisojen poistoon! jännitän hieman, koska mua ei ole ennen nukutettu kunnolla eikä leikattu. nyt ne ottavat jonkun jäätelökauhan ja kaivavat ne hemmetin röplöt sieltä pois. pääsen työn alle vasta kahdeltatoista, inhottavaa kun pitää sairaalassa jännittää monta tuntia ennen sitä. sen jälkeen on sitten jäätelö-jugurtti-kiisselikuuria, voi surku! päivitellään asiaa sitten myöhemmin.

3 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Tsemppiä leikkaukseen!

Soletuuli kirjoitti...

Hienon ruusukkeen kotiin toitte, onnittelut!
Tuo mehu on tosiaan herkullisen väristä - mulla rapsumehun teko on vielä suunnitteluvaiheessa ... viikonloppu kun meni löysäillen( pitkillä päikkäreillä) molemmat päivät.

Nuo lasarettireissut tuppaa aina jännittämään, mutta nopeasti se homma hoituu ja jatkossa on helpompaa. Tsemppiä huomiseen!

t. soletuuli

TainaT kirjoitti...

"Pojalla"on kyllä upeat kisun silmät!
Onnea leikkaukseen..hyvin se menee! Varaa kipulääkettä kotiin.