tiistai 16. huhtikuuta 2013

pullaa, käsitöitä, kissoja ja rahantuhlausta

tänään sitten tupperit. odotan suurta yleisökatoa, yllättäviä "menoja", "sairastumisia", ehkä jopa ilmaantumatta jättämisiä ilman selityksiä. mutta kaikki jotka ehtivät lukea tämän ennen ilta kuutta, TARJOLLA ON TUORETTA PULLAA.

sain jo matonkin valmiiksi. olin suunnitellut, että teen oikein ison kunnon maton, mutta sitten aloin miettiä , että  ei tuollaista oikein mattopyykillä voi pestä, ei se kestä varmaan kovalla harjalla hankaamista ja painaisi märkänä sellai että tarvitaan nosturi, niin tein sitten taas kivan pikku sängynvierusmaton mökille, ja plussana on, että jäi tosi paljon aineksia vielä seuraaviin mattoprojekteihin. siis tuo oli varmaan jo pilkkuennätys minunkin lauseissani. mutta kun on niin paljon kerrottavaa! tässä mattoni:

rakkaat reinot pääsivät taas poseeraamaan

ei tuo nyt taida kovin limenvihreältä tuossa kuvassa näyttää, mutta se on limenvihreä. ehkäpä se näkyy jossain tulevissa mökkikuvissa uudelleen kesemmällä.

haluan jakaa teidän kanssanne myös kuvan bossen äidistä, joka on maailman kaunein kissa poikansa ohella. ihan vaan siksi, kun se on niin kaunis ja ihana, mun sukulaissieluni. minunkin tekisi mieli mennä kaappiin piiloon kun ihmisiä alkaa saapumaan illalla.

lumouksen lumpeenkukka, ihanuus


olen nyt kiikahtamassa flammentanzin kannalle, olen nimittäin kuullut useammalta taholta, että etelässä se saattaa pärjätä ilman alaslaskuakin. ehkäpä koklaan, meillä on kuitenkin seinä suoraan etelään, siihen ei pahemmin tuulet käy, ja täytyy kolata lunta juurille sitten vaan ahkerasti. se on niin upea se kontrasti tuohon seinään sitten. ehkä pohjantähti tai new dawn pääsee saunan ovenpieleen seuraavaksi.

mutta voi hemmetti, olen taas tehnyt heräteostoksen, melkeinpä koko kesän budjetti uusiksi. kyllä mä olen niin vietävissä. mutta suurin osa tämän mökin ihmisistä on ainakin tosi iloisia sitten... lisätietoja seuraa myöhemmin...

ai niin, lupasin e-o:lle että laitan vielä kuvat blogiin heidän hienosta taiteestaan karkkipäivänä!

e-o:n karkkitornit


e-m:n herkkukerrokset. nämä saatiin pistellä isännän kanssa.

3 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Herkulliset tornit! Flammentanz on kaunis!

Terhi kirjoitti...

Rakas Ystäväiseni, en ole koskaan ollut tupperiperuutuksesta näin pohjattoman pahoillani kuin nyt! En tiedä johtuuko poskien kuumotus harmituksesta vai noista nappuloista joita tempaisin kiduksiini selkäkivun helpotuksen toivossa. Olin ihan oikeesti tulossani... Jos pääsit sieltä kaapista ulos :) ja päätät pitää kutsut uudestaan niin tulen hemmetti vaikka pää kainalossa.

Noora kirjoitti...

varo puheitas terhi, joudut vielä lunastamaan lupauksesi.