perjantai 12. huhtikuuta 2013

ruokaympyrä kadoksissa

miten voi laihtua kun on niin huono itsekuri kuin mulla! aamupalaksi happari ja teetä, päiväruuaksi salaattia ja ruisleipää, iltapalaksi taas känttyä, jos mitään. kympeiksi oli mämmiä ja kermaa, sitten iltapäivällä tuli leena ja olin sitä varten leiponut päärynäpiirakkaa ja kaurakeksejä, ja leenakin toi vielä kivat suklaadonitsit. illalla sentään joogasin taas kovasti koululla, mutta sitten olin nälkäinen kun tulin kotiin, ja pistelin vähän lisää sitä päärynäpiirakkaa. laitan toivoni siihen nielurisaleikkaukseen, toivottavasti kurkku on sen jäljiltä niin kipeä etten voi viikkoon syödä mitään. jos sitten osaisin rajoittaa leipomispuoltakin. olisi kiva, kun pystyisi tekemään niin, että leipoisi kovasti perheelle ja satunnaisille vieraille, mutta ei silti tekisi mieli ite syödä niitä.

odottelen jo kovasti helsingin näyttelyä. leenan kanssa on hyvä suunnistaa painajaisteni pääkaupunkiin, jos nyt sitten vältyttäisiin eksymiseltä kun on helsinkiläismuija mukana. suunniteltiin muutenkin, että mennään junalla, paljon vähemmällä pääsee. ja pottu saa taas uutta ihmeteltävää.


5 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Niinpä.
Itsekin täällä syö taas mitä sattuu...Ja se kyllä näkyy...
On se kumma kun ei saa itseään ruotuun :)

Kukkaiselämää kirjoitti...

Mikäs näyttely täällä Hesassa on? Älä välitä, minä aloitan ja lopetan joka päivä laihiksen. Kohta ottaa pattiin ja kunnolla, kun mikään ei mahdu päälle, kun lämpimät kelit tulevat!

Sussi kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen. Eilen söin lounaaksi pikkupussillisen perunalastuja. Jälkeenpäin harmitti.

Noora kirjoitti...

helsingissä on sitten viimeisenä viikonloppuna se pet expo, vai onko ne ihan lemmikkimessut-nimellä, sinne tullaan taas potukan kanssa rusettia metsästämään!

tuossa laihdutusasiassa pitäisi vaan ottaa sellainen maisa ja kaarina-asenne, herkuttelu on elämän suuria nautintoja!

TainaT kirjoitti...

Laihiksen aloitan minäkin..joka pahuksen maanantai!
Voi mikä ihana kisuli kuva!