keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

turboa

no arvaatkaa mitä täällä mussutetaan. no pullaa.

ikean sadan litran tynnyri taikinaa täynnä.


aika hyviä tuli.


no arvaatkaa miten kävi. no kolme ihmistä saapui. laskin että 68 korvapuustia tuli, väänsin niitä kolme tuntia, ja sitten olin jauhossa ja haiskahdin hikiseltä hame päällä esittelyssä, kun loppui aika ihan kesken. ihan hyvin meni kyllä kippoja kaupaksi, että ei siinä mitään valittamista. vaikka olenkin kulutusta vastaan. mutta ostin itsekin pari oikein tarpeellista tuotetta. ei mitään turhuuksia tietenkään.

huomenna saapuu isolla autolla mun uusin hankintani, katsotaan saadaanko se veivattua paikalleen vai ei, ja onko jollain varpaat murskana sen jälkeen vai ei.

tänä aamuna oli ensimmäinen kevätpäivä täällä meillä, kun linnunlaulu täyttää ilman, ja oikein tuntee, että nyt on talvi jäänyt taakse. voi miten olen odottanut tätä, tämä on se vuoden paras hetki, miksi aina sanon ihmisille, että kevät on minun lempivuodenaikani. kun joka puolelta kuuluu se linnunlaulu, ne suorastaan huutavat että saisivat oman äänensä kuulumaan sen konsertin yli. tätä ei kestä kauan, nyt pitää kulkea luonnossa ja nauttia tästä hetkestä.

6 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Hassua, mutta olen kuullut täällä Helsingin keskustassa enemmän mustarastaan laulua kuin aiemmin muualla..

Bessie kirjoitti...

Tänne puolestaan tuli takatalvi, on niin kylmää ja sateista.. ei sentään lunta ja plussan puolella mennään, lumet alkaa sulaakin.

Voi hurja, onko teillä oikeasti 100litran taikinatynnyri?? Mahtavan kuuloista, ja onneksi pullat voi aina pakastaa. Ollut varmaan tosi hyvää :D

Marjatta kirjoitti...

Kauheesti oon yrittänyt miettiä, että mitä sieltä on tulossa. Aattelin ensin shettistä, mut oisko sittenkin joku puutarhapaviljonki?

Terhi kirjoitti...

Näin pihassa tänään kaks västäräkkiä pyrstöään vipattamassa! Ja eilen lensi valtaisa kurkiaura töllin yli, mahtavaa.. Vielä kun metsästä sulaa kunnolla lumet niin on kiva mennä sinne koirien kanssa nuuskuttelemaan metsän tuoksuja:)

Sussi kirjoitti...

On siinä iso määrä pullia!

Noora kirjoitti...

oliskis shettis.