lauantai 6. huhtikuuta 2013

blogitunnustuksia
skyfighter-hevosen ja omistajan yhteiseloa -blogin bessie ilahdutti minua taannoin liebster blog -tunnustuksella, kiitos tästä bessielle! haluan antaa sen puolestani seuraaville blogeille:Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen blogiinsa.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.8 kommenttia:

TainaT kirjoitti...

Voih...kiittää ja kumartaa!

Korianteri kirjoitti...

Kiitti tunnustuksesta!

Marikki kirjoitti...

Suloinen blogi!!♥

Omaakin sydäntä lähellä on luonto, puutarha, kissat (itsellämme on yksi löytökissa, Kaapo) yleensäkin eläimet, mökkeily...:)

Tulen toistekin:)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Bessie kirjoitti...

WAU, miten upea uusi ulkoasu. En ole käynyt täällä vähään aikaan vissiin kun nyt vasta huomasin tämän :). Ja kiva että sait vihdoin liebsterin :), olitkin löytänyt todella söpön tuon kuvan tuonne oikeaan sivupalkkiin :)

Bessie kirjoitti...

Ps. Minä kyllä olen ajatellut sinulle kirjoittamista sata kertaa mutta tämä on tämä kun ei heti vastaa niin sitten ei saa aikaan :D. Yritän korjata asian asap :). Esim huomenna on tulossa junamatka...

Sussi kirjoitti...

Iso ja lämmin kiitos:) Ilahduttaa mieltä kovasti:)

Noora kirjoitti...

kiitos marikki! elämän parhaita asioita nuo! meidänkin pikun ja tellun olen pelastanut huonoista oloista, samoin jo pois menneet rakkaat hjördiksen ja heken.
toivottavsti saan sinusta vakilukijan! hyvää vaikka lumista sunnuntainjatkoa!

Noora kirjoitti...

pistäs nyt bessie viestiä tulemaan ja sassiin! uudesta julkisivustani saan jälleen kiittää mariaa, ateenanihmettä, kiitos maria. mutta kuvat on minun ottamiani jos niitä tarkoitit! vai tarkoititko tuota liebster-kuvaa, siinä näyttäisi olevan jotain froteenriekaleita sydämen sisässä.