tiistai 3. huhtikuuta 2012

yökyöpeli-noora

harmillisen tavan ottanut meidän tellukka, se tulee öisin nuolemaan mun naamaani, ja ei ole kyse siis mistään hellästä posken lipaisusta, vaan se nuolee antaumuksella koko naaman pienellä pierunhajuisella kielellään. sitä yrittää sitten väistellä mutta kun ei henno lykätä kissiä sängynreunan ylikään, niin tässä sitä sitten ollaan taas, en saa enää nukuttua. pikulle elämän suuria nautintoja on tulla yöllä turisemaan mun viereeni ja lätsähtää sitten lopulta hurjan tössötyksen ja leipomisen jälkeen mun naamani päälle (oikeastaan se on mullekkin elämän suuria nautintoja, joskus herään vaan siksi että ihmettelen että miksei piku jo ole tullut), mutta siihen on niin tottunut, että nukun ihan hyvin sen jälkeen kun homma on saatu valmiiksi, mutta tähän tellun naamanpesujuttuun on nyt sitten totuttelemista.
kurkkukin on kipeänä ja on muutenkin vähän flunssainen olo. otin äkkiä arjan aconitumia sarjatulena, mutta tällä kertaa varmistukseksi myös ällöttävän finrexinin, koska en todellakaan nyt saisi tulla kipeäksi töiden takia. normaalisti riittäisi aconitum ja sitten katsoisin että kumpi on vahvempi, se vai pöpöt, koska täytyy sitä antaa elimistölleen lupa sairastaakin jos se on tullakseen. vaikka tuntuu siltä että mulla ei vastustuskyky kasva yhtään sairastetuista flunssista, kun niitä flunssia on tyyliin 3 talvessa.
piku käy nyt tässä vieressä kokoajan tarkastelemassa että mikset mamma tule nukkumaan, hänellä taitaa lätsähdystarve puskea kovasti jo päälle kun ei ole vielä tapahtunut tänä yönä, joten pitänee lähteä takaisin sänkyyn pyörimään.
pääsiäistä odotellessa! huomenna haen e-m:n kanssa pääsiäisen herkut kaupasta ja teen sitten selontekoa ajallaan niistä.

Ei kommentteja: