tiistai 29. tammikuuta 2013

ja lisää kissankuvia...

tämä on nyt ehkä vähän sarjaa kissa edestä, kissa takaa, kissa istuu, kissa makaa, kun en ole saanut minipiukusta mitään hyviä kuvia ( hän ei kykene pysymään paikallaan), mutta kun toinen on niin söpö niin täytyyhän tätä onnea nyt jakaa!

voi tokkiinsa...


jos tuuli ottais noihin kiinni niin se olis menoa sitten


kavereitahan jo ollaan!


killikin on haistellut bossen takalistoa jo ihan hallitusti ilman että olisi saanut köniinsä tai edes sähinää. bosse tuntuu olevan reipas ja ulospäinsuuntautunut pikkukaveri. pikun kanssa he ovat jo hyvää pataa ja tellukin sietää häntä jo. voi mahdoton sitä kokoeroa pikun ja bossen välillä! piku kun on kaamea bronttosaurus, ei ylenmäärin paksu vaan isokokoinen muutenkin, niin on tämä pieni sintti sitten ihan muurahainen siinä vierssä kun he haisuttavat.

johanna lähti sitten synnärille aamulla joten meidän eläinmäärä lisääntyi taas, täplis tuli killille seurapojaksi. kovasti on räksyttäväinen seurapoika, mutta on hauska katsella kun ne painelevat tuolla pihalla täysillä, ja aina täplä edellä ja killi perässä. ei jää epäselväksi kuka sitä kaulinta heiluttaa! pikkukissakin saa kunnon totutuksen koiriin jos täplä muutaman päivänkin meillä kortteeraa. onneksi täplä pitää kissoja niiiin ihanina!

Ei kommentteja: