keskiviikko 23. tammikuuta 2013

vauvojen odottelua

eilen illalla olin terhillä heppastelun merkeissä. saarikumpu kävi ratsastamassa neitillä ja voin sanoa oppineeni taas jotain uutta. on ilo katsoa hyvää ratsastusta, kun hevonen toimii moitteettomasti ja oikeasti tekee töitä. neiti oli kasvanut aivan valtavasti sitten viime näkemän, alkaa näyttää hevoselta! terhi, tuo ihana somelainen muija, oli investoinut vielä ihaniin laskiaispulliin, joita nautimme hyvän iltateen kera hevoshommien jälkeen.

tänä aamuna lähdin e-m: n kanssa ajelemaan virttaalle katsomaan meidän uutta perheenjäsentä!! pidettäköön loput vielä salaisuutena! kuvia seuraa myöhemmin. pikkuinen saapuu näillä näkymin viikonloppuna. täpliskin muuttaa taas meille siksi aikaa kun johanna käy päästämässä uutta kansalaista ulos, minä hetkenä hyvänsä.

nyt tuli sen sortin vihjettä arjalta että täytynee lähettää kunnon suklaalähetys ranskanmaalle. olisi se kamalaa elää ilman sitä fazerin sinistä, miten se voikin olla niin hyvää. olisipa kiva päästä sinne kyläilemään joskus, ranskankokemukseni rajoittuvat pariisiin ja siitäkin on jo niin pitkä aika. pitäisiköhän laittaa sitä sinistä menemään sinne ihan jatkuvalla syötöllä, niin arja ei kehtaisi sitten olla majoittamatta meitä jos joskus saavumme pelipaikalle.


Ei kommentteja: