sunnuntai 27. tammikuuta 2013

vauvaonnea

ylpeänä esittelen uuden perheenjäsenemme: cleverkitty bigboss, "bosse"


leena toi hänet eilen ja nyt on kovasti touhuttu ja tutkiskeltu paikkoja! hän nökötti tietenkin sohvan alla koko iltapäivän ja kun muksut olivat menneet nukkumaan ja minäkin olin siirtynyt poirotin seuraan sänkyyn, oho miltä se kuulosti, bosse ilmestyi sohvan alta tekemään tuttavuutta isännän kanssa joka vielä telkkaria sohvalla katseli. turina kuului makkariin asti kun hän oli niin tyytyväinen itseensä. aamulla hain hänet sänkyyn meidän kanssa (poirot oli sieltä jo poistunut), hän ihan tärisi kun jännitti niin paljon, ja silti uteliaisuus vei voiton. kukkasia on jo popsittu, sähköjohtojakin yritetty, killille on sähisty ja lattialle liruteltu monta kertaa. potalla hän kävi ihan oma-alotteisesti illalla, mutta ei ole tainnut uskaltaa nyt valoisaan aikaan mennä sinne ja on sitten vähän päässyt lattialle. illalla oli hauskaa, kun bosse meni haistelemaan pedissään nukkuvaa killiä, ja killi heräsi ja melkein ilmaan lensi kun pelästyi niin paljon!

killi oli muuten toistamiseenkin pissannut sänkyynsä. kyllä se taitaa olla sitä juoksua enteilevää pissuttelua. laitoin sänkyyn nyt muovitettua froteeta ettei tarvitse kokoajan pyykätä.

täytyy laittaa tähän tellustakin kuva, kun hän istuskeli sängyssä niin kertakaikkiaan hämmentävän omituisesti. ei hän itse huomannut mitään erikoista, istuskeli vaan ihan rauhassa vaikka kuinka kauan. kyllä meitä taas naurutti.


1 kommentti:

Bessie kirjoitti...

Onnea uuden vauvan johdosta! Kylläpä hän on suloinen oikea hellantelttu. Ja on tämä teidän vanhempikin valkoinen aika nätti. Meidän kisu tapasi istua joskus samoin :D