lauantai 16. helmikuuta 2013

hiihtolomalla!

ihanaa, viikko lomaa töistä! heti aamusta vaan ladulle pikkuäijän kanssa, tehtiin pieni kierros pururadalla, ja hyvinhän ne peltoset kulki. en kaatunut kuin kaksi kertaa! mahtava juttu! sitten kotiin aamupäiväkahveille.

sturdikopio tuli vipvescorista, se on valtava! siinä oli tyynykin mukana, ja yläpeti jos tykkää roikkumisesta.


mamman kultamuumio joutui poseeraamaan vaikka se otti sitä kauheasti päähän.

tämän kanssa sitten lähdetään näyttelyyn. paljon kivampi kun on oma turvallinen pesä jossa hengailla siellä, kuin ne näyttelyhäkit jotka täytyy desinfioidakin ennen kun kissan sinne laittaa. tuonne mahtuu pieni potta ja ruokakupit ja kaikki.

luulen että olen hitusen laihtunut, sen tietää siitä että tekee erityisen paljon mieli pullaa. keho pyrkii niinkun tasapainoon kun on menettänyt massaa. ajattelin tehdä lauantaiherkuksi ihan rahkaa, laitan noita papaijapaloja sinne sekaan kun niitä on pari purkkia kaapissa. meillä on aina lauantaiherkut saunan jälkeen. jos käy hyvä tuuri, noi muut on syöneet niin paljon karkkia koko päivän (lauantai on myös karkkipäivä) että niillä ei ota kauheasti vastaan enää herkkua sitten illalla ja minä saan enemmän.


2 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Toiset ne jaksaa laihduttaa, toiset ei. Aloitin ja lopetin tammikuussa. Ei vaan nyt innostanut. :O( Tsemppiä sinulle! Kisulla on hieno "mökki".

Noora kirjoitti...

mä yritän kauheasti, kun on ne kummipojan ristiäiset ensi kuussa. olen kyllä jo joutunut toteamaan, että hame on sitten pitkä, olen joskus nähnyt valokuvista jalkani. ei ole kaventavia sukkahousujakaan... ja pakko on ollut myöntää, että pelkkä liikunnan lisääminen ei tuota minkäänlaista tulosta, pakko sitä ruokamäärääkin on rajoittaa. surullista mutta totta, hehheh.