torstai 14. helmikuuta 2013

ja uusintana...

ihanaa kun pikkis on jo oma itsensä. päästin hänet jopa pihalle ulkoilemaan eilen illalla kun oli jo ihan oma itsensä. sitten leikittiin lankakerällä niinkuin kissan kuuluu! mutta meillä haisee kakka. rupesin antamaan bosselle attapectiä taas, mutta syy on selvittämättä. täytyypä koittaa netistä etsiä tietoa, miten kauan antibiootti voi vatsaa löysentää. se oli kyllä pitkävaikutteista antibioottia.

eilen illalla kun oltiin laittamassa lapsia petiin, killi pötkötti omassa sängyssään ja bosse tuli sen vatsan viereen ja jäi siihen. killi sitten tietysti kovasti hämillään (kun se menee niin helposti rassu hämilleen) kun pieni ystävä ihan kiinni tuli, ja alkoi sitä sitten putsata kovasti. voi ei miten söpöä. sain kuvia vaan kännykällä ja tarvitaan taas teknistä mariaa hätiin ennen kun saan ne ulos sieltä.

hyvä vinkki muuten kaikille englannintaitoisille jolla on alakuloa tai tositosi tylsä päivä: laittakaa translatorista kieleksi englanti, on aikas huvittavat käännökset ja ns. hieman asian vierestä...

meni muuten mullakin vähän sivuun eilen, kun toivottelin kaikille hyvää ystävänpäivää. noin siinä sitten käy kun on minä. kun se on tänään. eli hyvää ystävänpäivää!!


2 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!

Bessie kirjoitti...

Saahan sitä toivotella etukäteenkin ;)