perjantai 22. helmikuuta 2013

terveissi raumalt!

vai mitenköhän ne siellä puhuu. tänään oltiin muijaporukassa leenan kanssa rokotus- ja sirutusreissulla know-haussa raumalla. pikkuposse sai matkatoveriksi cindyn joka ilmaisi kylläkin selkeästi mielipiteensä asiasta. nopeasti hekin vaan ovat kasvaneet eroon toisistaan vaikka bosse ei meillä vielä kauaa ole ollut. bosse toki ei cinderellasta välittänyt, vaan nökötti kiltisti ja melko hiljaakin kopassaan kun henkinen kaulin heilui pään päällä jatkuvasti.


meillä oli oikein ratkiriemukas ja pitkäksi venynyt reissu, tutustuttiin pintapuolisesti vanhan rauman ihanuuksiin ja unelmoimme palaavamme sitten kun olisi vähän ylimääräistä. voi voi, mitenköhän monta vuotta odotusta on edessä...ihana luomukauppa löytyi, ostin sieltä isännälle jotain sikäläistä olutta pullollisen, siinä maistuu kuulemma suklaa... leena löysi rusinaleipää. jättirätissäkin piti tietty käydä, vaikka pelkäsin vähän joudunko siellä vaikeuksiin. yritin mulkoilla mahdollisimman vähän kankaita ettei tule taas tehtyä heräteostoksia, koska kangaskaupasta ostan aina kankaita joilla en tiedä mitä teen. sitten ne seisovat tuolla ompelu/askartelu/kesähuoneen hyllyllä. vaikka eihän ne siellä pahennu. löysin alelaarista ihanaa valkoliilaa matonkudetta ja sen sitten hommasin! hinta 1,30! pääsen taas virkkaamaan mattoa kun olen sitä hauduttanut jo pari vuotta. leenalle kävi huonommin, hän kohnasi kaikenmaailman laatikoissa ja mukaan tarttui ihanaa lohenpunaista karvakangasta kissanpetiä varten ja ihanaa fleeceä ja puuvillaroipetta. on se ihanaa kun osaa itse tehdä, saa justiinsa sellaisen kuin haluaa, kunhan vaan löytää sopivat materiaalit. ihan jo harmittaa että jätin ite ne karvoitukset ostamatta.

2 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Reissu Raumalle kuulostaa mukavalta.En ole koskaan käynyt Raumalla. Hyvää viikonloppua!

Noora kirjoitti...

siellä oli kaunista räntäsateesta huolimatta, suosittelen kesäretkeä vanhaan raumaan! kissat tuppasivat vaan piereskelemään autossa kovasti, mutta vapautin heidät ennen kotiinlähtöä matkapotalle, sitten helpotti. pysyttiin tajuissamme kotiin asti!

samoin hyvää viikonloppua!