maanantai 11. helmikuuta 2013

keltaisen patjan pulma

yritin ensin luomukissankarkotusta ja kylvin appelsiininkuoria killin pedin täyteen. ekaan yöhön pissaa ei ilmestynyt, mutta ne olisi vissiin pitänyt vaihtaa, tänä aamuna oli taas keltainen läiskä. jumankekka! ostin tänään sitten kissakarkotetta missä oli joku hyvä haisu, mutta kusiviskuritellu toivottavasti ei siitä pidä. ruiskin patjan sillä ja sitten menin tellun luokse, hän oli rentoutumassa sängyssä, ja lykkäsin purkin hänen nokkansa eteen. naama meni kyllä sen verran ryppyyn, että toivottavasti viesti meni nyt perille kun se haistaa sen saman lempan siellä killin pedissä.

laitoin bosselle tilaukseen näyttelykopan vipvescorista. ensi kuussa on jännät paikat kun mennään ekaan näyttelyyn! toivotaan että kansa ja tuomari lakoaa bossen kauneuden edessä ja palkintoja ja ylistyssanoja satelee joka puolelta.

kasvihuoneen katto oli ihan notkolla tänään kun tajusin vasta mennä hätiin. kauhea lumikuorma kun on taas vähän joka päivä sadellut. parikymmentä minuuttia selkä hiessä raavin sitä lunta sieltä kun ei se pelkästään vetämällä lähtenyt kun on välillä ollut suojaa ja välillä pakastunut. osa levyistä on jo irti reunoistaan, nice! keväällä saakin sitten laitella taas ilmastointiteippiä kun ei siihen oikein muukaan pysty. mutta mulle on ihan sama miltä se näyttää, kunhan satoa saadaan!

voi kökkö, taas meni edes yksi kala. pitäisiköhän niitä ostaa välillä lisää.

2 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Meillä on myös pieni kasvihuone ja yhtenä talvena lumet tulivat katosta läpi. Seitsemän lasia oli säpäleinä ja sirut kasvihuoneen sisällä. Siitä olikin kiva keväällä puutarhatyöt aloittaa...Nykyisin pidetään katolla liukasta pressua, jotta lumet valuisivat pois.

Noora kirjoitti...

erittäin fiksua. mietin pressua syksyllä, mutta halusin sitten laittaa kasvihuoneeseen jouluvalot talveksi. mietin kanssa kun kattoa raavin, että se olisi jo mennyttä jos olisi lasia. eipä ole pahemmin tullut kasvihuoneessa oleskeltua nyt talvella, joten ensi syksynä se kyllä pressutetaan!