tiistai 5. helmikuuta 2013

satulinna ja häiriintynyt pallopää

hahaa, tänään saapui zooplussasta kunnollisen kokoinen kiipeilyteline meidän kissuteille! ilmeisesti tämä on suora kopio disneyn sadun linnasta, koska nimi oli tähkäpää.

sisäänajo menossa


se oli tosi helppo koota, mulla ei palaneet päreet kertaakaan, ja se on tosi hyvin se! yleensä en edes aloita vaan jätän kaikki kokoamiset isännälle, mutta nyt ajattelin yllättää ja selviydyin siitä!! kauheasti roinaa näyttäisi olevan tuolla takana. käskinkin ukkelin jo siivoamaan, kun tuo vintti on muksujen valtakuntaa. ja nyt sitten kissojenkin kun saivat linnansa.

johannalle tein vaippakakun muiden lahjusten mukana vietäväksi kun menemme katsomaan uutta tulokasta:

olisi siitä nätimpikin voinut tulla mutta ajatus ratkaisee luulisin


tellu jäi rysänpäältä kiinni pissaamasta killin petiin! samperin valkoinen pallopää, ja minä kun olen kimittänyt nolostuneelle killille että "miksi kusit!" potta on ihan siinä killin pedin vieressä verhon takana ja on se ennen kelvannut, mutta nyt tellu sitten on näköjään keksinyt, että tohon voisi olla kivampi päästellä. voi kun mukavaa! tellu on kaikenlisäksi ollut niin tyytyväisen oloinen viime aikoina, ei sellainen pimahtanut pelkuri mitä normaalisti. höh. jos se vielä sinne menee asioita hoitamaan, kai täytyy sitten sekoittaa joku kissankarkotustökötti. ei niitten järjenjuoksua tajua, jos niillä jonkinmoista löytyy edes. kultaheke oli sellainen, että kun sen silmiin katsoi, näkyi pelkkää tyhjää, mutta koska hän oli maailman kiltein kissa eikä ikinä tehnyt mitään tuhmuuksia, se ei haitannut mitään. tellun aivotoiminnan taisi katkaista se kun se leikattiin, koska ennen sitä se eli sen verran karua elämää että on ollut pakko jotain miettiä selviytyäkseen hengissä. tai ehkä ne leikkasivat väärästä päästä. jos sille on tehty lobotomia, voi sentään.

3 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Hieno satulinna!

Bessie kirjoitti...

Kiva että kisuilla on missä kiipeillä ja pitäähän sen olla kissanaisen koottavissakin :D. Voi sitä teidän Tellua kun pissiskelee. Kissanpissapyykki on aina vähän ikävää kun se haju on hankala saada pois..

Bessie kirjoitti...

Niin ja mikä vaippakakku, mahtava :D vastaanottaja varmasti ilahtuu, kunhan ei tajua tulla vakoilemaan yllätystä pilalle täältä blogista ;)