lauantai 2. helmikuuta 2013

mielenvikasta läppändeerusta

syrämmellisesti tervetuloa mini stugan! olipa riemua kerrakseen kun oli aamulla uusi jäsen raadissa!! ja heti tuli meidän ihana rakas mökki mieleen, kauheasti tekisi mieli sinne. onnekas ukkelinkäppänä pääsi sinne tänään käymään kun meni mammulaan koko viikonlopuksi. oli kuulemma ollut kova rämpiminen mökkitiellä kun ei auton kanssa pääse pihalle asti.

muutenkin on iloisia uutisia, piku voi selvästi paremmin, sokerit ovat laskeneet ja hän on pirteämpi. onhan hän tietysti vieläkin kuin vanha muumio, mutta selvää reipastumista siitä kun vein täpliksen eilen iltapäivästä kotiin. nyt hän jo kehräilee ja tulee syliin. taitaapi olla tuo herpes hänellä aktivoitunut, koska silmät vuotavat ja ruokahalu on ollut kateissa. ja sehän aktivoituukin stressistä. mutta elämä voittaa, kyllä se tästä taas parempaan päin menee!

höynähtänyt koira oli vähän hukassa eilisillan kun lelupoika oli kadoksissa, mutta nyt ollaan taas vauhdissa. kahtotaanpa huoliiko tämä blogi nyrkkeilyvideota jonka kuvasin tänä aamuna.

no joo, liian hidasta. katsotaan onko teknisestä tuesta eli mariasta taas apua. on meinaan huvittavaa filmiä.

tässä on muuten kuva ystävyksistä. onneksi juoksu ei ehtinyt alkaa vielä, muuten olisi ollut lisää vauvoja kohta.

leiposin sitten ekat erät uskollisen ystäväni kitchen aidin avustuksella. tietenkin siitäkin piti ottaa kuva, ihan normaalia!

katsokaa ja ihailkaa, mestari työssään

näyttää siltä että hän vatkaa hernekeittoa mutta ei, siitä tuli banaanikakkua. ja sitten tein leipää:ja vielä :

uuh, iihana kotimainen leipä

laitoin sinne kuivattuja karpaloita ja kokonaisia manteleita sekaan, voi taivas kun se oli namukkaa! nyt puppanokan kanssa lenkille!

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

testi

Johanna kirjoitti...


Kiitos! Paranemista Pikulle. Herkullisen näköistä leipää, voi kun itsekin olisin noin aikaansaapa ja pyöräyttelisin edes avustuksella tuoretta leipää. :-)