sunnuntai 10. helmikuuta 2013

kissanpäiviä ja laskiaista

taas on herkuteltu. eilen tein lauantainamiksi jugurttimoussea mangokastikkeella ja sitten herkuteltiin popcorneilla kun tuli putous. tänään kävi mammoja kylässä ja poikkeuksellisesti ostin valmiita pikkupullia johon tein ihanat laskiaispullasisälmykset jotka pelastivat tapahtuneen täydellisesti. yhdistin vaniljakreemiä ja kermavaahtoa, sitten halukkaille hilloa ja meikäläiselle tietenkin mantelimassaa johon lorautin sekaan amarettoa ja vähän kermaa notkistukseksi. ja voi taivahan vallat miten hyviä ne taas olivat! mulla on oikein sellainen bravuurivaniljamömmökin, mutta en nyt jaksanut ruveta seisomaan hellan edessä.

eilen oli hauska päivä, pääsin yksin saloon kauppoihin ruokaostoksille ja sen jälkeen kuninkaantien eläinklinikalle jossa oli kissanpäivät. leena oli siellä ihanien miukujensa kanssa ja meinasin jo hankkiutua vaikeuksiin kun olinda saattaa olla pieniin päin.
onneksi meillä on kakkaruljanssi rauhoittunut ja pikukin syö jo ihan hyvin. ja viime yönä sain nukkua!! illalla alkoi taas rallit kun menin sänkyyn, mutta sitten kun ruutulippu oli heilahtanut, ne nukkuivatkin aamuun asti. heräsin siihen kun märkä plotti plotsahti mun naamaani. se oli pupan plotti.

täytyykin lähteä lenkille, ostin eilen sieltä kuninkaantieltä vedonestovaljaat ja eilen testikierroksella tuntuivat toimivan. otetaan killin kanssa kunnon hikilenkki taas niiden kanssa. aina sen perässä saa mennä puolijuoksua mutta kivampi mennä puolijuoksua kun ei ole käsi kokoajan venytyksessä.


Ei kommentteja: