torstai 28. helmikuuta 2013

paha yskä ja yhä pahenee

saisi se kevät nyt jo tulla, nythän on jo melkein maaliskuu!!!! tänään oli työsarkana kaikkien ihanuuksien karsiminen vain välttämättömimpiin. siis näistä:

kukat
  ja näistä:

vihannekset

...tähän:tuo kippo on mainio apu jokakeväiseen oikeiden kylvöaikojen muistamiseen. ei tarvitse olla kokoajan tarkistelemassa että milloin kuuluu mitäkin kylvää. kertaakaan en ole vielä saanut kylvettyä kaikkea mitä kipossa odottelee, eihän tilakaan riitä! ei kenelläkään voi olla sellaista määrää ikkunalautoja ja vapaita pöytätasoja! ja missä se viherpeukalojen kuvasto viipyy!!

nyt on ollut kahtena päivänä +5,5 astetta ja lumen pinta on näkyvästi laskenut. ulkona on niin ihana olla ja kauhea tarves on hikilenkille pupan kanssa, mutta kun ei voi niin ei voi. tosi harmillinen juttu että flunssa tuli juuri nyt kun ulkona on kaunista! loppuviikoksi luvattiin jotain arktista ilmaa ja 10 senttiä lunta lisää niin kai olen silloin sitten iskussa. no, tuskin sentään, omat flunssani tietäen. hyvä jos alan olla iskussa huhtikuussa.

tulipa harmaa kuva, mutta etualalla alppiruusut alkavat pilkistää lumen alta2 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Koetapa toipua! Täällä Hesassa paistaa aurinko, mutta on kylmä tuuli. Siellä täällä näkyy jo maata, kun lumi on sulanut. Ihanaa! Hyvää viikonloppua!

Bessie kirjoitti...

Meillä on maaliskuu vielä täyttä talvea mutta kyllä se huhtikuussa rupeaa olemaan kevät. Niin se tämäkin talvi vaan alkaa olla ohi. Vielä kun tulee ne pakolliset kevät talven kovat pakkaset ja lumimyrskyt niin kevät tulee kunnolla.

Onpa kätevät istutuslappuset, ainakin muistaa pistää kaiken alulle :). Olet ahkera viherpeukalo.